Læs mere om

Vores klinik i Ringsted

Clinic Body & Skin ligger centralt i Ringsted i egne lokaler. Du vil møde en skønhedsklinik med højt fokus på velvære, og vi værner om god kundeservice. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Skønhedsklinik i Ringsted

I vores klinik, som du finder i Ringsted, er kunden i fokus

Hos Clinic Body and Skin møder du et stærkt team af kosmetologer med erfaring indenfor hudpleje og skønhed. Vi brænder for at forkæle dig og give dig en oplevelse af velvære og ro.

Vi er en professionel hudpleje og skønhedsklinik med beliggenhed centralt i Ringsted. I klinikken tilbyder vi en bred vifte af behandlingsformer, lige fra den traditionelle ansigtsbehandling til en flot lakering med gel polish. Vi tilbyder også lidt mere avancerede behandlinger som eyelash extensions, lash lift og gele negle.

Som eksisterende eller som ny kunde, er du altid velkommen til at ringe, kigge forbi klinikken eller sende en mail. Vi står klar til at råde og vejlede dig på bedste vis.

Kommer du i bil, er der rig mulighed for parkering. Der er 2 timers gratis parkering. Det er både lige ude ved vejen foran klinikken, der er også parkering ved vandtårnet, og du kan også vælge at parkere ved en større parkeringsplads ved den gamle Irma.  

Mød os

Personale

Charlotte

Charlotte er klinikkens ejer. Hun er uddannet statsanerkendt kosmetiker, negletekinikker, vippeteknikker, lash og brow stylish. Charlotte startede selvstædigt i 2014, hvor hun byggede klinikken op fra bunden af. Sidenhen har klinikken haft forskellige adresser rundt i Ringsted, men nu har hun fundet det helt rigtige lokale i Ringsted midtby.

Charlotte klæder sig altid på at kunne give sine kunder den bedste behandling, med en skræddersyet løsning, så hendes kunder føler at de får den bedste oplevelse hver gang.

Mille

Mille er uddannet kosmetiker. Mille imødekommer sine kunder og er altid
klar til en hyggelig snak. Hun mestre mange af klinikkens behandlinger,
alt fra bryn/vipper til alle vores ansigtsbehandlinger mm. Mille er
omhyggelig i sine behandlinger, så du kan trygt bestille en tid hos
hende. 

Louise, kosmetiker elev

Louise er 2 års elev. Hun er en rolig og behagelig behandler. Louise har
masser af gå på mod, og hun sætter en ære i at give sine kunder en
grundig behandling. Hun mestre mange af klinikkens behandlinger. Der
gives 20% rabat på alle behandlinger hos Louise.

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til klinikken, eller ønsker du at høre mere om en behandling, er du altid meget velkommen til at henvende dig, så vi kan tage en snak. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.