Få lavet bryn og vipper i ringsted

Bryn og vipper

Her på siden kan du se vores mange skønne behandlinger inden for bryn og vipper. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, så du kan være sikker på, at der findes en behandling som matcher dine behov. Har du spørgsmål til en behandling, eller mangler du vejledning, kan du trygt henvende dig til os. 

Clinic Body and Skin i Ringsted

Få lavet bryn og vipper i vores klinik i Ringsted

Her kan du klikke dig ind på vores forskellige behandlinger inden for bryn og vipper. Som du kan se tilbyder vi en lang række professionelle behandlinger med de bedste produkter på markedet. Vi ser frem til at høre, hvilken behandling du har brug for.

Er du i tvivl om hvordan dine bryn skal rettes, så står jeg klar til at hjælpe dig. Jeg tilretter dine bryn med både voks og pincet.

PRIS KR. 175,-

Er du i tvivl om hvordan dine bryn skal rettes, så kan jeg i hjælpe dig. Jeg farver dine bryn så det passer til dit udtryk og fremhæver dit ansigt. Jeg tilretter dine bryn med både voks og pincet.

PRIS KR. 220,-

Er du i tvivl om hvordan dine bryn skal farves, så kan vi i klinikken hjælpe dig. Vi farver dine bryn så det passer til dit udtryk og fremhæver dit ansigt.

PRIS KR. 125,-

Få fokus på dine øjne ved at få farvet dine vipper.

PRIS KR. 150,-

Få fokus på dine vipper og bryn. Jeg farver dine bryn så det passer til dit udtryk og fremhæver dit ansigt. Jeg tilretter dine bryn med både voks og pincet.

PRIS KR. 299,-

lash / Brow lift i ringsted

Lash / Brow Lift

Her kan du klikke dig ind på vores forskellige behandlinger inden for lash- og brow lift. Som du kan se tilbyder vi en lang række professionelle behandlinger med de bedste produkter på markedet. Vi ser frem til at høre, hvilken behandling du har brug for. 

Behandlingen er et alternativ til eyelash extensions. Lash lift er et permanent vippebuk af egne vipper, der åbner dine øjne op, og giver dig fornemmelsen af længere, og tykkere vipper. En lash lift behandling giver et smukt harmonisk løft af dine vipper. Lash lift holder optil 6-8 uger Behandlingen afsluttes med et botox og keratin boost som bla. som er fugtgivende og styrker dine vipper.

PRIS KR. 399,-

Behandlingen er alternativ til eyelash extensions. Lash lift er et permanent vippebuk af egne vipper, der åbner dine øjne op, og giver dig fornemmelsen af længere, og tykere vipper. En lash lift behandling giver et smukt harmonisk løft af dine vipper. Lash lift holder optil 6-8 uger Behandlingen afsluttes med et botox og keratin boost som bla. som er fugtgivende og styrker dine vipper.

PRIS KR. 499,-

Lash lift er et alternativ til eyelash extensions. Lash lift er et permanent vippebuk af egne vipper, der åbner dine øjne op, og giver dig fornemmelsen af længere og tykkere vipper. Lash lift giver et smukt harmonisk løft af dine vipper. Behandlingen holder optil 6-8 uger. Behandlingen afsluttes med et botox og keratin boost som bla. som giver fugt og styrker dine vipper.

PRIS KR. 625,-

Browlift er perfekt til dig som ønsker fyldigere bryn, mere form eller har ustyrlige brynhår. Efter behandlingen vil brynhårene føles bløde og de vil være nemme at frisere i den retning du ønsker. Et browlift øger længde og fylde på brynet, og du opnår et naturligt resultat. Behandlingen holder optil 6 uger.

PRIS KR. 399,-

Browlift er perfekt til dig som ønsker fyldigere bryn, mere form eller har ustyrlige brynhår. Efter behandlingen vil brynhårene føles bløde og de vil være nemme at frisere i den retning du ønsker. Et browlift øger længde og fylde på brynet, og du opnår et naturligt resultat. Behandlingen holder optil 6 uger.

PRIS KR. 499,-

PRIS KR. 699,-

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til klinikken, eller ønsker du at høre mere om en behandling, er du altid meget velkommen til at henvende dig, så vi kan tage en snak. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.