Ansigtsbehandlinger i Ringsted

Ansigtsbehandlinger

Her på siden kan du se vores mange skønne ansigtsbehandlinger i Ringsted. Vi tilbyder en bred vifte af ansigtsbehandlinger, så du kan være sikker på, at der findes en behandling som matcher dine behov. Har du spørgsmål til en behandling, eller mangler du vejledning, kan du trygt henvende dig til os. 

Clinic Body and Skin's ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger i Ringsted

Her kan du klikke dig ind på vores forskellige ansigtsbehandlinger. Som du kan se tilbyder vi en lang række professionelle behandlinger med de bedste hudplejeprodukter på markedet. Vi ser frem til at høre, hvilken behandling du har brug for. 

Udvalget af hudpleje produkter er steget voldsomt de seneste årtider. Du kender sikkert følelsen af at stå overfor en masse spændende produkter, men samtidigt være i tvivl om hvad passer netop til min hud? Ved en hudanalyse kigger vi på, hvad din hud brug for, og på den måde kan vi skræddersy en personlig hjemmepleje plan, til hvordan du bedst plejer din hud og vil opleve mærkbare resultater. Behandlingen varer ca. 20 min.

Ved køb af 3 produkter, giver vi hudanalysen gratis.

PRIS KR. 179,-

Nyd en afslappende ansigtsbehandling, hvor huden genvinder sin glød og huden fyldes op med fugt og næring. Behandlingen starter med en hudanalyse, dobbelt afrens, peeling, maske tilpasset hudtilstand. Behandlingen afsluttes med cremepleje, varighed ca. 30 minutter.

Du kan tilvælge ekstra tillæg til din ansigtsbehandling
– Farvning + retning af bryn 150kr.
– Farvning af vipper, bryn + ret 199kr.
– Rygmassage 15 min. 150kr.

*HUSK at booke tillæg, hvis du ønsker en af overstående

PRIS KR. 299,-

Denne behandling er til unge der ønsker en renere hud. Behandlingen er rettet mod at forebygge tilstopninger og urenheder. Behandlingen består af: Hudanalyse, dobbelt afrensning af ansigt, peeling, opvarmning af ansigt, dybde rens, maske tilpasset hudstilstand. Ansigtsbehandlingen afsluttes med creme pleje og produkt vejledning. Behandlingen varer ca. 45 minutter

PRIS KR. 450,-

Phytomer dybderens
Denne behandling er til dig der har tildens til mange urenheder og tilstopninger. Behandlingen starter med en hudanalyse, efterfulgt af dobbelt afrens, peeling, varme maske, dybderens, maske tilpasset hudtilstand. Behandlingen afsluttes med cremepleje samt produkt vejledning til hjemmebrug. Behandlingen varer ca 45 minutter

PRIS KR. 495,-

Passer perfekt til dig der ønsker at forkæle dig selv med en effektiv og afstressende ansigtsbehandling, uanset om du har brug for frugt, ønsker anti-age eller noget helt tredje. Behandlingen starter med en hudanalyse, dobbelt afrens, enzym peeling, varmemaske, let dybderens, afslappende ansigtsmassage, maske tilpasset hudtilstand. Behandlingen afsluttes med cremepleje. Varighed ca. 75 min

PRIS KR. 610,-

Til dig der ønsker at komme helt ned i gear. Behandlingen starter med en afslappende rygmassage, efterfulgt af hudanalyse, dobbelt afrens, enzym peeling, varme maske, let dybderens, farvning inkl. Retning af bryn, afslappende ansigtsmassage, maske tilpasset hudtilstand. Behandlingen afsluttes med cremepleje. Varighed ca. 105 min.

PRIS KR. 849,-

Afslappende herre ansigtsbehandling med fokus på at give huden et fugt boost og glød. Produkterne som bruges under behandlingen har en lækker frisk duft og et strejf af herre. Behandlingen starter med hudanalyse, afrens af ansigt, peeling, opvarmining af, let dybderens, voks af næse + øre (hvis det ønskes), afslappende ansigtsmassage, maske tilpasset hudtilstand. Behandlingen afsluttes med cremepleje. Varighed ca. 60 minutter.

Du kan tilvælge ekstra tillæg til din ansigtsbehandling
– Rygmassage 15 min. 150kr.

*HUSK at booke tillæg, hvis du ønsker dette

PRIS KR. 549,-

AHA/frugtsyre stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra reducerer hyperpigmentering, solskader, acne, tør hud, grove porre og alders tegn som linjer og rynker. Det er en effektiv behandling til alle hudtyper. Behandlingen starter med en hudanalyse, dobbelt afrens, peeling, frugtsyre, maske tilpasset hudtilstand. Behandlingen afslutes med creme pleje. Varighed 30 min. Kurforløb med 3 behandlinger 1000kr. med 2 ugers interval.

PRIS KR. 395,-

AHA/frugtsyre stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, mens den udefra reducerer hyperpigmentering, solskader, acne, tør hud, grove porre og alders tegn som linjer og rynker. Det er en effektiv behandling til alle hudtyper. Behandlingen starter med en hudanalyse, dobbelt afrens, peeling, frugtsyre, dybderens, maske tilpasset hudtilstand. Behandlingen afsluttes med creme pleje. Varighed ca.45 minutter. Kurforløb med 3 behandlinger 1500kr. med 2 ugers interval.

PRIS KR. 575,-

Få mere at vide
Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til klinikken, eller ønsker du at høre mere om en behandling, er du altid meget velkommen til at henvende dig, så vi kan tage en snak. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan tilbyde at hjælpe dig med.